از آنجا که مشاوره روانشناسی امری تخصصی است، لذا همه مردم نمی توانند  به راحتی در مورد آن اظهار نظر کنند. باید تلاش صورت بگیرد تا مراقبت از سلامت روان به عنوان امری عادی تلقی نشود. مدیریت بحران یا بیماری های روانی تنها قسمتی از روان درمانی به شمار می رود. این یک واقعیت است که همه افراد برای رسیدن به موفقیت بیشتر و زندگی بهتر به کمک، نیازمند هستند. اگر تا به حال با مشاوره متخصص سروکار نداشته اید، شاید متوجه شوید که این مشاوره برای شما سودمند است. اکنون چهار دلیل قانع برای قانع کردن این موضوع که شما دستکم می بایست یک بار به مشاوره بروید، را ذکر کرده ایم.

1-مشاوره بی طرف

اگر برای حل مشکلات خود با سایر اعضای خانواده تان یا دوستان تان ارتباط برقرار کردید بسیار خوب است، اما این احتمال را هم در نظر بگیرید که همیشه راهنمایی های آنها راهگشا نخواهد بود. برای اطمینان از این موضوع که آیا می توانید نسبت به گفته های یک شخص در مورد خود اعتماد کنید، با یک مشاور صحبت کنید که از لحاظ احساسی در بیرون موقعیت شما قرار دارد. آنها تصویر جامع تری را به شما نشان می دهند و کمک می کنند که چگونه حرکتی سازماندهی شده داشته باشید.

2-کشف حقایق مخفی

شاید تصور کنید که بر بروی همه مسائل که باید کار کنید، اشراف کامل دارید. اما اگر خلاف این موضوع باشد آن وقت چه؟ مشاور خوب قادر است تا مسائل اساسی که ممکن است مخفی باشند را پیدا کرده و شما را راهنمایی کند، مثلا اختلال اضطراب عمومی که بیشتر مردم از آن بی خبرند. شاید بتوانید با این حقایق مدارا کنید اما این در حالی است که می توانید زندگی بهتری را از طریق درمان آنها برای خود بسازید.

3-رشد فردی

صحبت با شخصی که برای کمک به افراد در شرایط سخت آموزش دیده است، بسیار راهگشا خواهد بود. از آنجا که درمان به معنی بهبود جنبه های مختلف زندگی است، مشاوران به مراجعین مهارت های برقراری ارتباط موثر، کنترل احساسات، حل مشکلات و بررسی چالش های پیش آمده، را آموزش می دهند. این مهارت ها شما را به سوی رشد فردی و تحقق اهداف شخصی و حرفه ای سوق می دهند.

4-آرامش خاطر

اگر فکر می کنید که هیچ چیزی در زندگی نیست که شما را بیازارد، صحبت با یک مشاور شما را در برابر حوادث استرس زای آینده آماده می کند. شما یاد می گیرید که چگونه آرامش خود را در مواقع استرس زا حفظ کنید. مشاوره همچنین قادر خواهد بود که مهارت های شما را برای کمک به دوستان در زمانی که با مشکل دست و پنجه نرم می کنند، بهبود ببخشد. دفعه بعد که شنیدید که شخصی مشاوره داده است، به تحسین او بپردازید تا فرایند درمان خود را شروع کند. در مورد چگونگی شروع بعضی از جلسات مشاوره در مورد خود، کمی بیندیشید. امکان دارد چیزهایی را ندانید که می توانید با یادگیری آنها به فردی موفق تر و بهتر تبدیل شوید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناسان و مشاورین آنلاین گپچه با ما در تماس باشید.

بیشتر بخوانید:

چه زمانی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟​

روانشناس آنلاین | نحوه انتخاب روانشناس​

 

نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: گپچه

شایع ترین اختلالات رفتاری در بزرگسالان

علائم اوتیسم و نکاتی که والدین باید در مورد آن بدانند

بیش فعالی جنسی چیست؟

مشاوره ,های ,زندگی ,یک ,مورد ,است، ,شما را ,این موضوع ,در مورد ,می توانید ,خود را

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سال نوری بیخیال معرفی درایو دانفوس مدل MICRO FC51 صنایع غذایی مجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی فروشگاه اینترنی بذر کارنیلا پنجره های آبی کسب درامد با کریپتوتب کــــــافه ســـــرگرمــــــــی بانک اطلاعات کاداستر